Jobba som administratör i Stockholm – kontakta OnePartnerGroup

Att arbeta som administratör är både spännande och utmanande – du är en del av navet i organisationen och får andra att skina i sin roll.

Vill du jobba som administratör i Stockholm – hör av dig till oss på OnePartnerGroup. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med rekrytering och bemanning av roller inom administration och letar alltid efter kompetenta kandidater som har erfarenhet och är nyfikna på en ny utmaning. Att våra konsulter trivs och mår bra är viktigt för oss – därför är vi förstås stolta över att ligga i topp i alla nöjdhetsundersökningar.

Sök administrativa jobb hos oss idag!

Talent Acquisition Specialist, Konsultchef

Emelina Sjösten

072 – 377 50 97

Vill du arbeta som administratör? Vi har lediga jobb

Att ha OnePartnerGroup som din arbetsgivare innebär trygghet, stöd och möjlighet att utvecklas. Hos oss blir du en viktig pusselbit som kan göra skillnad för både kunder och kollegor.

För oss är det viktigt att ha en nära och personlig kontakt med våra anställda och därför har varje konsultchef endast ansvar för max 25 konsulter. På så sätt kan vi hålla tät kontakt med dig som konsult, äta lunch tillsammans regelbundet och träffas på event – vi är alltid bara ett samtal bort.

Andra anledningar att jobba som administratör i Stockholm hos oss:

 • kollektivavtal
 • försäkringar
 • friskvårdsbidrag
 • marknadsmässiga löner.

Vi mäter regelbundet hur nöjda våra konsulter är med oss som arbetsgivare och vi hamnar ständigt i topp i undersökningarna. Det är vi förstås väldigt stolta över! Vill du arbeta som administratör – sök lediga jobb i Stockholm hos oss.

Vi matchar lediga jobb med en administratör

Är du noggrann, strukturerad och tycker om att hjälpa dina kollegor att kunna fokusera på sina arbetsuppgifter? Då ska du som administratör söka lediga jobb i Stockholm hos OnePartnerGroup. Vi är specialister på rekrytering av administrativ personal och matchar företags behov med kandidater som sökt lediga jobb som administratör. Är du den vi söker? Här nedanför har vi listat egenskaper som våra kunder efterfrågar.

Egenskaper som krävs inom administration:

 1. vara självgående
 2. vara strukturerad
 3. vara flexibel
 4. vara noggrann
 5. kunna samarbeta med många olika människor 
 6. vara kommunikativ
 7. kunna säga ifrån när det krävs.

Passar de här egenskaperna in på dig? Då ska du titta närmare på lediga jobb som administratör. Vi är specialister på att tillsätta administrativa roller och matcha företag med lämpliga kandidater som sökt lediga jobb som administratör. Här nedanför kan du se alla lediga jobb.

Vad gör en administratör?

En administratörs arbetsuppgifter skiljer sig förstås från företag till företag, men framför allt så skiljer sig rollen från hur den var utformad för ca 10 år sedan. Idag sköter AI en del av det repetitiva arbetet och din roll som administratör i Stockholm är istället att kvalitetssäkra och vara en del av navet i organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter för en administratör:

 1. boka möten, resor och konferenser
 2. hantera avtal och fakturering
 3. ta fram rapporter och presentationer
 4. hantera HR-administration som exempelvis utbildningsplaner
 5. göra beställningar av exempelvis kontorsmaterial eller passerkort
 6. ge administrativ support till kollegor
 7. hantera dokument och arkivera.

Så tillsätter vi lediga jobb som administratör

Söker du ett administratörsjobb så blir du en del av vårt stora nätverk. Matchar du dessutom med någon av våra kunder startar vår noga utformade rekryteringsprocess. Här nedanför kan du läsa hur den går till.

Rekryteringsprocessen:

 1. Du registrerar din profil och CV på
 2. Du söker på en annons där vi söker administratörer
 3. Intervju hos oss på OnePartnerGroup
 4. Intervju hos vår uppdragsgivare
 5. Referenser och personlighetstester
 6. Nytt jobb!

Vill du arbeta som administratör i Stockholm – tveka inte att höra av dig till OnePartnerGroup.

Tobii
Advania
Svenskt Näringsliv
EQT
Nordic Capital
Socialstyrelsen
DHL
St1