Christina Stenbeck blir ny delägare i OnePartnerGroup Stockholm

Rekryteringsprofilen Christina Stenbeck går in som partner och senior rekryteringskonsult hos OnePartnerGroup i Stockholm.

Med tio års erfarenhet från ledande rekryteringsfirmor – SJR, INHOUSE och de senaste fem åren på Wise Professionals där hon bland annat har byggt upp affärsområdet The Pace – är Christina Stenbeck välkänd bland Stockholms företag. Christinas bakgrund inom näringslivet, där hon under ett antal år hade ledande administrativa poster som teamledare, projektledare och platschef har bidragit till hennes förmåga att skapa helhetslösningar för kundernas kompetensbehov.

— Det är också en av de viktigaste anledningarna till att jag har valt att gå in i OnePartnerGroup Stockholm. Jag tycker att det ska bli roligt och utvecklande att få möjlighet att hjälpa kunderna med bredden, samtidigt som jag naturligtvis kommer att jobba vidare med min spetskompetens inom administration. Jag kommer självklart att vara med när våra kunder behöver Executive Assistants, projektledare, kontorschefer och kundtjänstpersonal – ja hela spektrumet av kompetens, säger Christina.

Marie Bodén, som är partner och VD för OnePartnerGroup Stockholms tjänstemannasida, är väldigt glad över att teamet växer med en senior rekryteringskonsult och partner.

— Christina blir ett grymt tillskott! Vi har haft ett ökat tryck på rekrytering och roller inom administration så det känns otroligt kul och tryggt att få in Christina som är ett proffs på just detta, och som har fina nätverk på både kund-och kandidatsidan.

Som nyetablerad rekryteringspartner i Stockholmsregionen har OnePartnerGroup på kort tid lyckats profilera sig som ett kundnära bolag med förmågan att sätta sig in och lära känna hela kundens verksamhet och behov.

— Jag tilltalas av pitchen att vi i första hand är specialister på våra kunder och hittar de breda lösningarna och spjutspetskompetenserna som krävs i kundens organisation, snarare än att låsa upp oss i olika affärsområden. Och så gillar jag OnePartnerGroups självklara inställning att man inte ska behöva välja mellan snabba leveranser och kvalitet, säger Christina Stenbeck.

Att få vara med och bygga något nytt är en härlig utmaning som tilltalar Christina, som konstaterar att hon inte är förvaltartypen.

— Kombinationen av nationell närvaro och entreprenörsanda där varje enhet får möjligheten att skapa sin vardag utifrån de lokala förutsättningarna, gör OnePartnerGroup till ett annorlunda och för mig väldigt intressant företag. Här får medarbetarna verkligen möjlighet att växa och vara med och påverka. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla både våra kunder och OnePartnerGroup Stockholm!

Kontaktuppgifter:

Christina Stenbeck, Senior Rekryteringskonsult
christina.stenbeck@onepartnergroup.se, 073-424 89 05

Marie Bodén, Senior Konsultchef, VD Stockholm
marie.boden@onepartnergroup.se, 076-000 18 95