← Tillbaks till alla lediga jobb

Stockholm

Juniora assistenter till kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB

Är du i början av din karriär och trivs i en roll där du arbetar strukturerat och har en god kommunikativ förmåga? Nu söker vi dig som har erfarenhet av administration och som letar efter nästa nya utmaning!

Om tjänsten
Vi ser ett behov av framtida arbetstillfällen som junior assistent. Är du i början på din karriär, är tillgänglig i närtid och lockas av att ta dig an heltidsuppdrag inom administration är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Arbetsuppgifter
Som assistent kommer du ha en bredd av arbetsuppgifter och många kontaktytor. Dina arbetsdagar kan bland annat bestå av att boka resor, boka möten och events, ta fram presentationsmaterial, sköta administrativa rutiner samt assistera och ge service till framtida kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av assistentyrket eller liknande roller. Du kommer företrädesvis från branscher som finans, advokat eller konsultverksamhet.
För att trivas i din framtida roll tar du dig an dina arbetsuppgifter med god struktur och levererar med stor noggrannhet. Du har god systemvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som assistent ser vi trivs bra att arbeta i team såväl som självständigt, är hjälpsam gentemot dina kollegor och tycker om att hålla ordning och reda.

När du blir en av oss
Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag
2023-09-30
Anställningens start
Enligt överenskommelse
Ort/stad
Stockholm
Kategori
Administration/kundservice/HR
Sektor
Privat
Form av anställning
Visstidsanställning

Emelina Sjösten

Talent Acquisition Specialist, Konsultchef

072 - 377 50 97

emelina.sjosten@onepartnergroup.se