← Tillbaks till alla lediga jobb

Stockholm

Ledningsassistent rekryteras till Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter AB

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. 

På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling. 

Om rollen 

Vi söker en ledningsassistent där din huvuduppgift kommer vara att supportera ledningsgruppen, som består av 10 personer, med ett stort mått av integritet och lyhördhet.  

Några av dina arbetsuppgifter  

Du är den som prioriterar, hanterar och organiserar de flesta av ledningsgruppens gemensamma aktiviteter, stora som små. Här erbjuds du ett varierat arbete och nedan följer exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen: 

  • Ansvara för administration av kallelser, presentationsmaterial och protokoll i samband med ledningsgrupps- och styrelsemöten 
  • Ansvara för administration av bolagsformalia, juridikarkiv och externt dokumentarkiv 
  • Rese-, mötes- och konferensbokningar av olika karaktär samt administration kring dessa 
  • Ansvara för resebyrå, administration av bilpark och andra löpande administrativa uppgifter 

Vem är du? 

Vi tror att mycket handlar om rätt inställning och attityd. Det viktigaste för oss är att du trivs i en roll där du underlättar för andra. Du kanske har arbetat som assistent under många år eller är en riktig fena på ordning och reda och bara älskar att jobba med service – det spelar ingen roll för oss då din personlighet är viktigast.  

För att trivas hos oss ser vi att du är noggrann, självgående, lösningsorienterad och besitter en stark integritet då du ofta kommer i kontakt med konfidentiellt material. Viktigt är också att du trivs med att ta eget ansvar då det är en självständig roll.  

Vi tror att du är kommunikativ, utåtriktad och tycker att det är kul att komma med egna idéer och ta initiativ. I din roll hanterar du ett stort inflöde av information så det är av stor vikt att du kan läsa av, hålla ordning och reda, prioritera, hitta effektiva och smarta lösningar. 

Vi ser gärna att du vill ligga steget före, har en positiv attityd och en hög grad av servicekänsla. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har en mycket god digital förmåga. 

Vi erbjuder dig 

  • Ett kundägt bolag som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina kunder, tillika ägare 
  • Goda förmåner inom bland annat: försäkringar, bolån, friskvård etc. 
  • Att bli en del av en organisation som genomsyras av värdegrunden: Ansvar, Engagemang, Förnyelse och Tillsammans 

Nyfiken på att veta mer? 

I den här rekryteringen samarbetar Skandia Fastigheter med OnePartnerGroup Stockholm. 

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på huvudkontoret som ligger centralt på Jakobsbergsgatan 22.  

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller Emelina Sjösten på emelina@sjosten@onepartnergroup.se  

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.  

Sista ansökningsdag
2023-10-03
Anställningens start
Enligt överenskommelse
Ort/stad
Stockholm
Kategori
Administration/kundservice/HR
Sektor
Privat
Form av anställning
Tillsvidareanställning

Emelina Sjösten

Talent Acquisition Specialist, Konsultchef

072 - 377 50 97

emelina.sjosten@onepartnergroup.se

Christina Stenbeck

Senior Rekryteringskonsult

073-424 89 05

christina.stenbeck@onepartnergroup.se