← Tillbaks till alla lediga jobb

Stockholm

Logistikkoordinator till företag i norrort

OnePartnerGroup Stockholm

Är du en serviceminded, noggrann och strukturerad logistiker? Som också drivs av att leda och motivera andra? Kul!
Nu söker vi en logistikkoordinator med samordnarfunktion till ett företag strax norr om centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som logistikkoordinator kommer du arbeta varierande med olika administrativa logistiska uppgifter. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom order, inköp och transport. Du koordinerar mellan interna avdelningar som exempelvis sälj, ekonomi och inköp och har många externa kontaktytor ut mot kund.

Du kommer få möjlighet att utforma strukturer och rutiner för logistikavdelningen då tjänsten innefattar en samordnarfunktion. Du kommer ha en samordnande roll där du ansvarar för att du, tillsammans med teamet, genomför arbetsuppgifterna på bästa sätt och att ni når uppsatta mål.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett serviceinriktat mindset, du har ett eget driv och är en problemlösare. Du är en lagspelare som förstår vikten av att kunna samarbeta.
Du är modig och tycker om att komma med egna idéer för att bidra. Du har studerat logistik på högskolenivå och har arbetslivserfarenhet från logistik eller inköp. Du har också ledarerfarenhet eller har arbetat i någon samordnande funktion tidigare.

För att klara av rollen behöver du ha erfarenhet från att ha arbetat i något affärssystem och du har goda kunskaper inom Excel. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

När du blir en av oss
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup men du kommer tillbringa dina arbetsdagar på plats hos företaget som har kontor strax norr om centrala Stockholm. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.
Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning i 6 månader med goda möjligheter till anställning
Tillträde: Omgående
 

Låter detta intressant?
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Sista ansökningsdag
2023-09-24
Anställningens start
Enligt överenskommelse
Ort/stad
Stockholm
Kategori
Administration/kundservice/HR
Sektor
Privat
Form av anställning
Visstidsanställning