← Tillbaks till alla lediga jobb

Karlstad

Nordic Wellness rekryterar Divisionschef Mellansverige

Nordic Wellness Group AB

Brinner du för folkhälsan och vill bli en del av Sveriges största friskvårdskedja? Nu har du chansen bli en nyckelspelare i ett spännande företag i tillväxt.  

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har över 440 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025.

Vår operativa verksamhet är organiserad i fyra divisioner: Öst, Väst, Syd och Mellansverige. Varje division leds av en Divisionschef och nu söker vi vår nya Divisionschef till Mellansverige.

Om tjänsten
Som Divisionschef kommer du ha det övergripande ansvaret för resultat, ledning och utveckling av våra klubbar i division Mellansverige. I Divisionen ingår Mälardalen, Värmland och Östergötland. Idag har vi ett 50-tal klubbar i Division Mellansverige. Du leder och har ett direkt personalansvar för 4 Distriktschefer.

Tillsammans med tre drivna Divisionschefs-kollegor är du med och utvecklar organisationen mot våra uppsatta mål. Med ett tydligt och tryggt ledarskap driver du din division affärsmässigt och i positiv Nordic Wellness-anda. Du arbetar mycket nära dina Distriktschefer och är dagligen synlig och inspirerande i verksamheten. Du rapporterar direkt till VD och COO och ingår i ledningsgruppen på Nordic Wellness där du tillsammans med andra avdelningschefer och Divisionschefer arbetar för att ta organisationen framåt.

Du utgår från någon av våra klubbar och förväntas varje vecka regelbundet röra dig i hela divisionen. Arbetet är mestadels förlagt till dagtid men såväl som kvällar och helger förekommer. Vi vill att du är förankrad i regionen och har god lokalkännedom.

Vem är du?
Vi söker en trygg ledare som gillar utveckling och kan leda i förändring. Du har god erfarenhet av att leda flera geografiskt spridda enheter och att vara chef över chefer, gärna erfarenhet från service/retail eller liknande. Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera din organisation att nå resultat, sälja, ge utmärkt kundbemötande och service. Du har minst 5 års erfarenhet som ledare och strategiskt ledningsgruppsarbete.  

Nordic Wellness kultur präglas av att organisationen är i ständig tillväxt och förändring, tempot är högt, det händer mycket hela tiden. Vi har en professionell och engagerad kultur med starkt verksamhetsfokus och stor hjälpsamhet där vi bidrar i våra olika roller mot gemensamma mål. För att trivas hos oss tror vi att du är prestigelös, trivs med förändring och är van att ta snabba beslut.

Nordic Wellness erbjuder
Vi erbjuder dig ett ovanligt roligt och utmanande arbete i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har högt i tak och här finns stort utrymme att vara med och påverka och få vara med och skapa något stort tillsammans. Våra ledord är FUN MOVEMENT STRONG TOGETHER.

Bra att veta
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: snarast enl ök
Löneform: fast lön
Körkort krävs.

Visst låter det intressant?
I rekryteringsprocessen samarbetar Nordic Wellness med OnePartnerGroup. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Sofia Ahlgren på mailadress sofia.ahlgren@onepartnergroup.se.

Vi kommer att kalla till intervju löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 

Sista ansökningsdag
2023-10-13
Anställningens start
Enligt överenskommelse
Ort/stad
Karlstad
Kategori
Chef/ledning
Sektor
Privat
Form av anställning
Tillsvidareanställning

Sofia Ahlgren

Senior Rekryteringskonsult, VD
Stor-Stockholm

076 - 000 18 61

sofia.ahlgren@onepartnergroup.se