← Tillbaks till alla lediga jobb

Kungens kurva

Säljare Industriportar till Hörmann Svenska AB

Hörmann Svenska AB

Har du erfarenhet från portbranschen eller kringliggande bransch där portar varit en del av arbetsuppgifterna? Vill du jobba för ett marknadsledande bolag med stora möjligheter att påverka din försäljning och framtida resultat? Då har vi en intressant tjänst för dig!

Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är ett helägt dotterbolag till det tyska familjeföretaget Hörmann KG. Idag är vi ca 130 anställda på företaget och vårt huvudkontor med lager är placerat i Örebro. Inom Sverige är vi fördelade på tre divisioner; Konsument, Industri och Service. 
På den svenska marknaden säljer vi garageportar, entrédörrar, industriportar, produkter för lastteknik och infartskontroll, drivenheter och tillbehör. Försäljningen sker både direkt till slutkund, B2C, och genom återförsäljare, B2B.

Vi på Hörmann Svenska AB söker nu Industrisäljare/Account manager med placering i Stockholm/Uppsala/Gävle. 

Om tjänsten
Som säljare hos oss blir ditt huvudsakliga ansvar att driva direkt-försäljning mot våra kunder inom industrisegmentet tillsammans med dussintalet medarbetare. Försäljningen sker direkt och i projektform vilket tenderar att vara tämligen komplext, särskilt gällande avtalen. I rollen agerar du rådgivande där ditt mål alltid är att ge kunden det bästa förslaget utifrån deras behov. Att skapa goda och långsiktiga relationer med kunden är av yttersta vikt. Du kommer främst sälja inom Stockholmsområdet. Övernattningar i tjänsten kan förekomma.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

 • Affärsansvar för att utveckla affären och relationen med befintliga och nya kunder.
 • Ansvara för att uppsatta säljmål uppnås.
 • Samverka med andra funktioner på avdelningen/inom det geografiska området för att maximera företagets affärer i marknadssegmentet.
 • Ansvarar för att rutiner i verksamhetssystemet efterlevs.
 • Ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitetsanvisningar.
 • Fullgör dina arbetsuppgifter enligt gällande föreskrifter, lagar och avtal.
 • Deltar i företagskommunikationen och söker aktivt efter information som påverkar befattningen eller individen.
 • Att i övrigt fullgöra, av närmaste chef tilldelade, arbetsuppgifter.
   

Vi söker dig som

 • Har några års säljerfarenhet med goda resultat från branscher såsom bygg, installation, anläggning, hiss eller liknande
 • Har erfarenhet från att ha arbetat med projektförsäljning samt relationsbyggande
 • Utbildning inom teknik eller ekonomi är meriterande
 • Erfarenhet från port-branschen är mycket meriterande
 • B-körkort är ett krav
   

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en god relationsskapare och en skicklig kommunikatör. Du drivs av att göra affärer och du har ett starkt resultatfokus. Du har en förmåga att utveckla befintliga affärer men också kunna se nya affärsmöjligheter. Vidare är du noggrann och strukturerad och har ett genomtänkt processorienterat arbetssätt. I möten med kund är du lugn och inger förtroende. Du arbetar med hög energi och är aktiv på marknaden samt tar många kontakter. Utöver det har du ett stort driv och uthållighet att nöta på även vid motgång.

Låter tjänsten intressant? 
Vänta inte med att söka! Intervjuer samt urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 I denna rekryteringsprocess samarbetar Hörmann AB med OnePartnerGroup AB i Stockholm. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Josefine Blomkvist på 072-377 51 25 alternativt josefine.blomkvist@onerpartnergroup.se.
 

Sista ansökningsdag
2023-02-10
Anställningens start
Enligt överenskommelse
Ort/stad
Kungens kurva
Kategori
Marknadsföring/försäljning
Sektor
Privat
Form av anställning
Tillsvidareanställning

Sofia Ahlgren

Senior Rekryteringskonsult, VD
Stor-Stockholm

076 - 000 18 61

sofia.ahlgren@onepartnergroup.se