Gig Manager
OPG Interim Management

Anna Svanberg

Som ansvarig på OPG Interim får jag möjlighet att arbeta på Sveriges största och mest spännande marknad – arbetsmarknaden! Här får jag följa med genom hela processen – från första mötet med kund och konsult till det häftiga momentet när det bara stämmer och konsulten är på plats! Jag strävar alltid efter att vara så ärlig och transparent som möjligt; alla ska känna sig trygga med hur processen går till och veta vad som händer när. Vi är alla människor och det är mycket som ska ske (och stämma) innan en matchning är klar; och i det anser jag att löpande information är A och O för alla inblandade.

För mig är det viktigt att skapa långsiktiga relationer med både konsulter och kunder, och det bästa är när jag kan vara en del i deras plan framåt genom att kunna bidra med erfarenhet och hitta den kompetens de behöver imorgon för att nå sina mål. Att kunna vara en konsultativ, utmanande och stöttande part på den resan är verkligen otroligt stimulerande!

Jag har själv arbetat som ledare i över 20 år, suttit i ett tiotal ledningsgrupper samt arbetat som interimkonsult under drygt 4 år så jag vet hur det känns att både vara kund och konsult, och vad som är viktigt för de båda rollerna. Rätt person på rätt plats är nyckeln till framgång och det är en ynnest att få vara med i och bidra till det!

Jag arbetar främst med managementroller och specialister.