Talent Acquisition Specialist, Konsultchef

Emelina Sjösten

Som Talent Acquisition Specialist/Konsultchef på OnePartnerGroup Stockholm får jag möjlighet att arbeta med det jag brinner för allra mest – människor! Jag hjälper kunder att hitta rätt kompetens och jag hjälper människor som letar efter nya utmaningar att hitta drömjobbet. För mig är relationsskapande a och o och jag strävar alltid efter en nära relation med de jag arbetar med för att leverera högsta kvalité både till kund, kandidat och konsult.

Jag jobbar med hela rekryteringsprocessen, från ax till limpa, vilket bland annat innefattar ett första möte med kund, hitta rätt talanger och slutligen matcha dem med kundens behov. I min roll ingår även personalansvar för konsulter vilket gör min arbetsdag än mer givande och meningsfull. För mig är det av yttersta vikt att du som konsult känner dig trygg och sedd och jag finns alltid tillgänglig för dig om du behöver råd eller stöttning.

Varmt välkommen att höra av dig till mig om du som kund behöver hjälp med att hitta er nästa stjärna eller om du som kandidat letar efter nästa steg i karriären. Jag, tillsammans med mina kära kollegor, finns här för er!