Senior Rekryteringskonsult, VD
Stor-Stockholm

Sofia Ahlgren

Efter ha jobbat i snart 20 år i med rekrytering och konsultuthyrning kunde jag inte motstå utmaningen med att få ansvara för hela OnePartnerGroup Stockholm! Det lockade att ha möjlighet att erbjuda kunderna en helhet av hela paletten med kompetensbehov, då jag vet att det enda som räknas i slutändan är relationer mellan människor. Vi vet att människor vill samarbeta med människor som vi litar på och som förstår våra organisationer och behov, och när vi väl har hittat det vill vi inte byta ut dem, så där fanns ett hål på marknaden. Vi erbjuder en helhet till kunden av kompetens men är också den lilla personliga spelaren som lär känna din organisation och dess kultur, och bryr oss om att det blir rätt.

Jag älskar att möta människor i alla dess former och den inblick vi får hos våra kunder. Det gör att jag får möjlighet att bidra till mina kunder samtidigt som jag själv inspireras och växer, det gör mitt arbete väldigt roligt och att vi växer tillsammans.

Är även löjligt intresserad av att prata kompetens och framtidsspaning, så tveka inte att höra av dig om du är likadan så tar vi en kaffe och pratar mer!

/Sofia