Om oss på OnePartnerGroup

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekryteringbemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.

+300

Lediga jobb via OPG Sverige

+50

års erfarenhet i branschen


Vår resa

OnePartnerGroup bildades 2009 i Jönköping av den småländska entreprenören Stefan Alvarsson som såg möjligheten att kombinera ett lokalt och personligt förhållningssätt med viljan att hjälpa människor att utvecklas och hitta rätt i karriären. Gruppen har växt snabbt och finns i dag på 50-talet svenska orter från Malmö i söder till Kalix i norr. Men i Stockholm är OnePartnerGroup relativt okänt. Det ville vi ändra på. 

Hösten 2021 gjorde OnePartnerGroup en satsning i Stockholm och erbjuder nu en helhet med rekryterings- och konsultlösningar på både tjänstemannasidan, yrkesarbetare samt interim management. 

I Stockholm är vi ett stadigt växande gäng som har en lång erfarenhet och stor passion för rekrytering och konsultuthyrning. Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet och vårt signum är att det ska gå snabbt och samtidigt hålla en hög kvalitet genom hela processen, då vi är övertygande om att du som kund inte behöver välja det ena eller det andra.

”Vi vill hjälpa kunderna med det viktigaste som finns idag; de bolag som inte har rätt kompetens för framtiden kommer att få det svårt. Vi vill erbjuda en helhet till kunden där kunden får en personlig kontakt som löser allt, oavsett hur specialiserat uppdraget är. Personligt, enkelt och okomplicerat – och framförallt snabbt”, säger VD Sofia Ahlgren.

Tobii
Advania
Svenskt Näringsliv
EQT
Nordic Capital
Socialstyrelsen
DHL
St1

Det här står vi för – och är stolta över

Ambitioner och kundvärde

I Stockholm har vi höga ambitioner. Det är en egenskap hos alla som jobbar här, vi vill göra skillnad och att det ska kännas när man jobbar med oss. Vi har lång erfarenhet av rekrytering, älskar det vi gör och vill specialisera oss på er, våra kunder! Vi är specialiserade på att vara generalister och arbetar i team i alla våra uppdrag, allt för minska sårbarheten och öka tempot i våra processer. Vår ambition är alltid att leverera både hög kvalitet och snabbhet, då vi vet att du som kund inte ska behöva välja. Vi ser fram emot att ses!  


Om att jobba hos oss

Vi erbjuder dig att vara med att forma ett bolag. Ett bolag där värderingarna verkligen lever. OnePartnerGroups värdeord är framåtlutade, schyssta och lagspelare, det står vi för och lever varje dag. Utöver det firar vi våra framgångar och vi vill att kunderna ska känna skillnad när de jobbar med oss. För att trivas hos oss ska du motiveras av att vara med på en tillväxtresa och att få vara med och bidra. Rekryteringssystem, digitala verktyg och kollektivavtal finns så klart på plats. Du får just nu 10 grymma kollegor i Stockholm, 100 stycken i landet och 3200 uthyrda konsulter som gör skillnad ute hos våra kunder.

Ta en första kontakt med oss genom att registrera din profil

Aktuellt hos oss

OnePartnerGroup Stockholms nya eventkoncept – Hangout

Vad är OnePartnerGroup Stockholm Hangouts? Vi på OnePartnerGroup Stockholm anordnar Hangouts där vi bjuder in föreläsare och intressanta personer…

”Att jobba som konsult är en fantastisk chans att utveckla sig själv och sin karriär”

Sandra Devletyan är en av OnePartnerGroups vassa konsulter ute hos kund. Som HR-administratör hos det nordiska drivmedelsföretaget St1 kommer…

Search är standard hos OnePartnerGroup Stockholm

Säg ”search” och man tänker executive search eller headhunting och flera hundratusen i arvode. Så funkar det inte hos…

Så ska OnePartnerGroup Academy lösa kompetensbristen

OnePartnerGroup Academy storsatsar för att lösa kompetensbristen hos svenska företag. Alla som vill skola om sig får möjlighet att…

Christina Stenbeck blir ny delägare i OnePartnerGroup Stockholm

Rekryteringsprofilen Christina Stenbeck går in som partner och senior rekryteringskonsult hos OnePartnerGroup i Stockholm. Med tio års erfarenhet från…

Krig, energikris, inflation och lågkonjunktur – vad händer med kompetensbristen nu?

Det senaste året har kompetensbristen nått nya nivåer. Det har blivit allt svårare att hitta kandidater genom en jobbannons….

Starta eget som interimskonsult? Ta del av Annas bästa tips!

Är du en erfaren ledare och specialist som längtar efter nya utmaningar? Då kan jobbet som interimskonsult vara något…

OnePartnerGroup satsar på interim i Stockholm – ”Den här omställningen gynnar oss alla”

Med ambitionen att erbjuda de skickligaste interimskonsulterna i Stockholm drar OnePartnerGroup igång sitt kontor på Grev Turegatan, mitt i…