OnePartnerGroup Stockholm välkomnar ny Affärsområdeschef inom bemanning

OnePartnerGroup Stockholm stärker positionen på marknaden ytterligare genom att utöka sitt team med Jens Hällbom, som tar rollen som Affärsområdeschef för området Yrkesarbetare. Med mer än 15 års gedigen erfarenhet från tidigare ledarroller i personalintensiva branscher som bland annat spedition, lager och industri blir Jens ett viktigt tillskott till verksamheten.

-Det entreprenöriella drivet hos OnePartnerGroup tilltalar mig. Att få möjligheten att bidra till utvecklingen av en organisation som har styrkan från ett stort bolag men också bibehåller den lokala och kundnära approachen i regionen är väldigt inspirerande, säger Jens. 

Jens siktar på att skapa framgångsrika matchningar mellan individer och företag genom en djup förståelse för vad det är som driver kunder. Han betonar vikten av det ömsesidiga engagemanget hos anställda och arbetsgivare, för att främja företags utveckling och tillväxt.

-Jag vill att individer och företag ska utvecklas tillsammans. Jag hoppas att vi på OnePartnerGroup ska kunna erbjuda lösningar som är skräddarsydda och hållbara för både våra kunder och konsulter, säger Jens

Vidare uttrycker Jens stor glädje över sitt nya team hos OnePartnerGroup Stockholm, bestående av kompetenta och nyfikna individer. Med stora förväntningar på framtiden strävar Jens efter att, tillsammans med sina kollegor, etablera OnePartnerGroup som ett ledande bemanningsföretag i Stockholm med omnejd. 

Då OnePartnerGroup redan har ett välkänt varumärke och många stora kunder ute i landet inom området Yrkesarbetare så tror Sofia Ahlgren, VD för OnePartnerGroup Stor-Stockholm, starkt på att de har mycket att erbjuda även kunderna i Stockholm med omnejd.

-Vi är en framåtlutad kompetenspartner som är lika duktiga inom yrkesarbetare och tjänstemän som alltid går den där extra milen för att göra kunden nöjd genom hög närvaro och starka relationer. Med Jens ombord som leder teamet där vi erbjuder bemanning, rekrytering och utbildning av kompetens på yrkesarbetarsidan känns framtiden väldigt ljus. Jens har precis det vi har letat efter; en trygg, driven ledare med stort nätverk inom branschen. Vi är så glada att välkomna Jens till oss, säger Sofia Ahlgren.

Kontaktuppgifter:

Jens Hällbom, Affärsområdeschef
jens.hallbom@onepartnergroup.se, 070-167 85 19

Sofia Ahlgren, VD Stor-Stockholm
sofia.ahlgren@onepartnergroup.se, 076 – 000 18 61