OnePartnerGroup Stockholms nya eventkoncept – Hangout

Vad är OnePartnerGroup Stockholm Hangouts?

Vi på OnePartnerGroup Stockholm anordnar Hangouts där vi bjuder in föreläsare och intressanta personer som delar med sig av råd och tips om aktuella ämnen.

Tanken är att deltagaren ska få ny kunskap som han eller hon snabbt kan använda i sitt arbete och dra nytta av i sin utveckling. Tillsammans stimulera vi nya tankar och insikter och får välkommen energi i vardagen.

Vi träffas under året för att dela med oss av inspiration och verktyg för att deltagarna ska få både personlig – och yrkesmässig utveckling.

Vi som jobbar med rekrytering har ju förmånen att hela tiden ha örat mot rälsen och fånga upp nya behov hos våra kunder. Vi vill också hjälpa våra konsulter och kandidater att ständigt ligga i framkant och vara affärsmässiga så just genom affärsnära och framåtlutade träffar hoppas vi kunna göra skillnad säger Marie Bodén, VD OnePartnerGroup Stockholm.

Premiären av Hangout – Bli din chefs Business Partner!

Den 11 maj ägde premiären av OnePartnerGroup Stockholms nya eventsatsning rum – och det blev en riktig succé. Kvällen startades med chark, bubbel och tid för mingel samt nätverkande. Det första tillfället riktade sig till administratörer som supporterar på C-nivå och ämnet för kvällen var ”Så blir du din chefs Business Partner”.

Vilket lyft för oss assistenter. Jag har hållit mig undan assistentnätverken, dessa brukar vara för ”basic” och jag har oftast inte fått ut något. Ni ändrade på det och det är jag så tacksam för!!”, säger en av deltagarna.

Under kvällen fick vi besök av Patrik Nordkvist, rådgivaren och grundaren av försäljningsutvecklingsbolaget Försäljningschefen. Patrik delade med sig av handfasta tips på hur administratörer kan bli sina chefers Business Partners och skapa mervärde för verksamheten. Hans föreläsning inkluderade olika aspekter såsom utmaningarna som chefer står inför, de faktorer som påverkar chefers och ledningsgruppers beslut och hur administratörer kan få sina chefer att förstå att de kan göra ännu mer för verksamheten.

Det blev en inspirerande och givande kväll där deltagarna fick värdefulla insikter och verktyg för att utveckla sina roller som strategisk partner till sina chefer.