Rekrytera administratör – vi är specialister

Långt ifrån alla har vad som krävs för att bli en bra administratör – och en felrekrytering kan bli kostsam. På OnePartnerGroup har vi lång erfarenhet och en djup förståelse för administrationens alla roller och vad de innebär. Genom att anlita oss på OnePartnerGroup får du en konsultativ partner som förstår era behov och har ett upparbetat nätverk av kompetenta och relevanta kandidater. Kontakta oss för att hjälp med att rekrytera en kvalitetssäkrad administratör.

Senior Konsultchef, VD
Stockholm

Marie Bodén

076-000 18 95

Rekrytering eller hyrrekrytering?

Hos oss på OnePartnerGroup finns alltid möjligheten att först hyra in en konsult under en period för att sedan erbjuda konsulten anställning hos er. Detta är en möjlighet som våra kunder uppskattar och vi kallar det för hyrrekrytering. Idag väljer cirka 70 procent av våra kunder hyrrekrytering när de anlitar oss för rekrytering av en administratör i Stockholm. Detta innebär att konsulten arbetar hos dig i ett antal månader, men utan att du har något arbetsgivaransvar. När perioden tar slut och ni redan känner varandra kan du välja att erbjuda konsulten anställning hos er utan extra kostnad. 

Så hjälper vi dig att rekrytera administratör

Alla roller på arbetsplatsen kräver förstås omsorgsfull rekrytering, men när det gäller rekrytering av en administratör kan fel person på fel plats få stora konsekvenser – en felaktig inmatning av siffror kan påverka en hel organisation. Dessutom går företaget miste om potentiella mervärden. Det kan du undvika genom att anlita oss för rekrytering av en administratör i Stockholm.

Vi säkerställer att vi hittar rätt kandidat genom en väl utformad rekryteringsprocess. Vi startar processen med ett uppstartsmöte för att höra mer om ert kompetensbehov och sätta kravprofilen i ett första möte. För att få en helhetsbild av ditt behov genomför vi sedan intervjuer med 2-3 personer på nyckelpositioner i samma team eller på bolaget. Det gör att vi snabbt kan se vilka kompetenser din nya kollega behöver – och dessutom kan reda ut om det är rätt roll som ni rekryterar till. Det är inte ovanligt att vi får veta att ett företag vill ha en receptionist, men i själva verket behöver en Office Manager. På så sätt kan vi hjälpa dig att få ut mer av din personal.

Vår framgångsrika process för rekrytering av administratör

  1. Uppstartsmöte
  2. Annonsering i relevanta kanaler samt LinkedIn
  3. Search i vårt upparbetade nätverk samt på LinkedIn
  4. Telefonintervjuer med lämpliga kandidater
  5. Arbetspsykologiska tester
  6. Intervjuer hos OnePartnerGroup
  7. Löpande presentation av kandidater
  8. Intervjuer med toppkandidaterna hos er
  9. Bakgrundskontroll och referenser 
  10. Uppstart hos er

OnePartnerGroup erbjuder alltid möjligheten att göra ett personlighetstest – även vid hyrrekrytering.

Under tiden kandidaten är uthyrd via oss följer vi under uppdragets gång alltid upp konsulten och besöker arbetsplatsen minst en gång i månaden för att se till att allt fungerar enligt förväntningarna, både för konsulten och dig som kund. Att våra konsulter trivs och mår bra är viktigt för oss – därför har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och erbjuder marknadsmässiga löner.

Rekrytering av administratör i i Stockholm – kontakta oss

Vi är specialister på att rekrytera till administrationens alla roller – från administratör till chefsrekrytering i Stockholm. Med väl upparbetade nätverk av konsulter, lång erfarenhet och evidensbaserade personlighets- och kompetenstester får du en trygg partner vid rekrytering och bemanning inom administration. Tveka inte att höra av dig till oss för att rekrytera en kvalitetssäkrad administratör!

Tobii
Advania
Svenskt Näringsliv
EQT
Nordic Capital
Socialstyrelsen
DHL
St1