Säkerhet i fokus – på OnePartnerGroup Stockholms Hangout

Den 25 oktober hade OnePartnerGroup Stockholm sin andra Hangout och denna gång var ämnet Säkerhet – och personskydd för assistenter som supporterar på C-level nivå. Ett ämne som är både centralt och viktigt i dagens osäkra omvärld.

På plats var Carl Bruch och Johanna Tüll Hollander. Carl driver idag ett säkerhetsbolag och har tidigare en lång bakgrund som polis i Stockholm där han bland annat arbetat med livvaktsskyddet för Kungen och Drottningen. Johanna Tüll Hollander är en målinriktad Executive Assistant med över 15 års erfarenhet av att assistera högpresterande ledare där säkerhet- och personskydd ofta varit högaktuella ämnen.

-På våra Hangouts vill vi vara bjussiga och dela med oss. Vi vill att våra Hangouts ska skapa mervärde och kunskap som man snabbt kan ta med sig och använda i sitt arbete. Vi är oerhört stolta över att det är så många som vill komma och hänga med oss, säger Christina Stenbeck, Senior Rekryteringskonsult.

Den fina feedback vi fått är ett kvitto på att vi träffat rätt när det gäller målgrupp och innehåll, fortsätter Christina.

Framåt ser Christina att det finns potential i konceptet Hangout där de vill bredda målgruppen och även rikta sig till OnePartnerGroup Stockholms kunder, kandidater och konsulter och nu planeras det för fler Hangouts 2024.

Vad är OnePartnerGroup Stockholm Hangouts?

OnePartnerGroup Stockholm anordnar Hangouts där vi bjuder in föreläsare och intressanta personer som delar med sig av råd och tips om aktuella ämnen.

Tanken är att du ska få ny kunskap som du snabbt kan använda i ditt arbete och dra nytta av i din utveckling. Kom och häng med oss för att stimulera nya tankar och insikter eller bara få välkommen energi i vardagen.

Vi träffas under året för att dela med oss av inspiration och verktyg för att du ska få både personlig – och yrkesmässig utveckling.