Bemanning
‐ konsulter för tillfälliga behov!

Behovet av kompetens kan snabbt förändras. Oavsett vilken kompetens du behöver hjälper vi dig att hitta rätt person och kompetens. Vi hyr ut konsulter för kortare och längre uppdrag inom bland annat HR, ekonomi, marknad och administration. Det är även vanligt förekommande att våra kunder väljer att rekrytera den konsult som de först hyr in. Vi kallar det hyrrekrytering och tycker att det är det bästa kvittot på en väl utförd matchning mellan kandidat och kund. 

När du vill hyra in en konsult är våra ledord snabbhet, kvalitet, återkoppling och transparens, du ska inte behöva välja då vi vet att det ena inte behöver utesluta det andra.

På OnePartnerGroup Stockholm tar vi vårt arbetsgivaransvar på största allvar och ser till att våra konsultchefer har under 30 uthyrda konsulter och vi har naturligtvis kollektivavtal. Vårt mål är att vi alltid vill vara en konsultativ partner och bollplank till både våra kunder och konsulter och finns aldrig längre bort än ett samtal. För varje nytt uppdrag nyrekryterar vi och tillsammans skräddarsyr vi efter ditt behov och har sedan en fortsatt nära dialog. Vi följer dig genom hela processen och ser till att du och konsulten trivs och utvecklas enligt plan.

I alla uppdrag arbetar vi alltid i team om två kollegor. Vi gör det för att vara snabba, minska sårbarhet och för att på så sätt säkra upp slutresultatet. Vi intervjuar förutsättningslöst, bygger kompetenspooler och bygger relationer med kandidater för att kunna ligga steget före och ge kandidaterna så bra kandidatupplevelse som möjligt.

Vi har en lång erfarenhet, älskar vårt arbete och vi vet att det gör skillnad!

Senior Konsultchef, VD
Stockholm

Marie Bodén

076-000 18 95